comScore

Real Madrid Real Madrid

Süper Kupa'nın sahibi Atletico Madrid

23 Ağustos 2014, Cumartesi 01:24

İspanya Süper Kupası maçı rövanş maçında, 3 gün önce 1-1 berabere kaldığı Real Madrid'i 1-0 yenen Atletico Madrid kupayı müzesine götürmeyi başladı.

Futbol Arena - Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında yeni transfer Mandzukic'in golüyle 1-0 öne geçen Atletico Madrid 90 dakika boyunca üstünlüğünü korumayı başardı. Hafif sakatlığı nedeniyle dinlendirilen Ronaldo'yu yedek bırakan Ancelotti, Benzema, James Rodriguez ve Gareth Bale'li hücum hattıyla gol aradı. 

Bu bölümde 2 kez James Rodriguez ile gole yaklaşan eflatun beyazlılar skoru eşitlemeyi başaramadı. Devre arasından Ancelotti, Kroos'un yerine Ronaldo'yu sahaya sürerken Atletico Madrid iyi defans yapıp rakibine fazla pozisyon vermedi ve 1-0 galip gelerek İspanya Süper Kupası'nı kazandı.
İspanya La Liga'da lig mücadelesi bu hafta başlarken, Pazartesi gecesi Real Madrid sahasında Cordoba'yı ağırlayacak. Son Şampiyon Atletico Madrid ise Rayo Vallecano deplasmanına gidecek. 

Arda Turan cezası nedeniyle kupa maçlarında oynamadı. Aynı zamanda sakatlığı da bulunan milli futbolcumuzun ligde forma giyip giyemeyeceği belirsiz. Real Madrid'de ise ayrılmak istediğini belirten Di Maria kadroda yer almadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!