comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O karar ilk F.Bahçe'yi vurdu!

22 Ağustos 2014, Cuma 16:24

Yaklaşık 10 gündür tedavi olan Diego, Galatasaray maçında kadroya girebilir ama engel lisans! Bunun için Fenerbahçe'nin Krasiç, Yobo ve Cristian'ı göndermesi gerekiyor.

FutbolArena Özel - 10 gündür sakat olan ve son Roma maçında oynatılmayan Diego Ribas'ın sakatlığı geçti ve Galatasaray maçında kadroya girebilir. Kulüpten alınan bilgilere göre doktorlar zaten oyuncuyu riske etmemek ve Galatasaray maçına hazır olsun diye Roma maçında özellikle beklettiler.

Yani Diego Galatasaray maçında oynamazsa sakatlığı nedeniyle değil lisansı çıkarılamadığı için oynamayacak.
Şu sıralar Fenerbahe'nin istediği de Diego'nun sakatlığının daha çok öne çıkması.

Çünkü elindeki yabancılar nedeniyle Diego'ya henüz lisas çıkaramayan Fenerbahçe, bu durumu sakatlığıyla geçici olarak örtme peşinde.

TFF'nin resmi sitesinde Fenerbahçe kadrosunda şu an 7 yabancı oyuncu görünüyor. Alves, Kadlec, Sow, Webo, Kuyt, Emenike ve Meireles.

8. yabancı Diego neden değil?

TFF'nin sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosunda 7 yabancı görünmesine rağmen hala Diego'ya lisans çıkaramamasının nedeni şu: TFF sitesinde yer almamasına rağmen Cristian, Krasiç ve Yobo hala Fenerbahçe'nin sözleşmeli ve elinde olan oyuncuları. Bu yüzden Fenerbahçe bu üç futbolcuyu gönderene kadar Diego'ya lisas çıkaramaz.

Talimatlar gereği Fenerbahçe ‘Benim elimde 11 yabancı var. Diego'ya lisans çıkarın, biz diğer üç yabancıyı zaten göndereceğiz' diyemiyor. Diego için lisanslı, elindeki oyuncuları çıkardıktan sonra alabilir.

Durum böyle olunca kritik Galatasaray maçı öncesi 5+3 kararı ilk olarak Fenerbahçe'yi vurdu.

Çünkü Fenerbahçe sakat olduğu için değil yabancı sınırı nedeniyle Diego'yu oynatamacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!