comScore

Galatasaray Galatasaray

Arsenal'den G.Saray'a haber

21 Ağustos 2014, Perşembe 10:29

Galatasaray'ın transfer listesindeki iki isim Campbell ve Podolski ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Didier Drogba'nın takımdan ayrılmasının ardından golcü futbolcu arayışlarına girişen Galatasaray'da, Arsenal'in iki yıldızı Lukas Podolski ve Joel Campbell ilk sırada yer alıyordu.
 
İki futbolcu için de kulübü Arsenal ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılı kulüp, henüz net bir yanıt alamamış, ancak ikiliyi transfer listesinden de çıkarmamıştı. Podolski'nin menajeri ile görüşen ve Campbell için kiralık teklifinde bulunan Galatasaray'a Arsenal'den cevap geldi.
 
İki yıl önce 11 milyon pound karşılığında Köln'den transfer edilen Podolski'nin takımdan ayrılmasına izin veren Arsenal Menajeri Arsene Wenger, genç yıldız Campbell'ı ise takımda tutmayı planlıyor. Köln'de oynarken de Galatasaray'ın gündemine gelen Podolski, o dönem tercihini Arsenal'den yana kullanmıştı. Ancak Alman yıldız, takımda yedek kalmaktan şikayetçi olduğu için daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.
Almanya Milli Takımı ile birlikte Dünya Kupası'nı kaldıran Podolski'nin fiyatı ise el yakıyor. Yıldız futbolcu için en az 15 milyon Euro isteyen Arsenal, satış opsiyonlu kiralama teklifine de sıcak bakıyor. Galatasaray'ın golcü transferi için ayırdığı bütçenin oldukça üzerinde bir fiyata sahip olan Podolski'ye, Teknik Direktör Cesare Prandelli de sıcak bakmıyor. Arsenal'den haftalık 100 bin pound kazanan golcü futbolcunun maaşı da sarı-kırmızılı kulübün bütçesini aşıyor.
 
CAMPBELL ZOR
 
Prandelli'nin listesinde bir numarada yer alan Campbell'ın Arsenal'den ayrılması ise zor görünüyor. Kosta Rikalı genç yıldızı Lorient, Real Betis ve Olympiakos'a kiralık olarak gönderen Wenger, artık Campbell'dan faydalanmak istiyor. Dünya Kupası'nda sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki yıldız da kariyerine Arsenal'de devam etmek istiyor.
 
Ancak Wenger, Londra ekibine bir golcü daha transfer etmek istiyor. Dünya çapında golcüler ile temasta olan Arsenal yönetimi, kadroya bir forvet daha katarsa Campbell'ın kiralık gitmesine izin verebilir. Galatasaray, Campbell için Arsenal'e 1 milyon Euro kiralama bedeli önermişti. Değeri 10 milyon Euro olan genç yıldız için transfer döneminin sonuna kadar beklenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!