comScore

Galatasaray Galatasaray

Mevlüt transferinde FLAŞ gelişme

31 Temmuz 2014, Perşembe 13:29

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Mevlüt Erdinç transferinde önemli bir gelişme yaşandı.

Yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda Burak Yılmaz'ın yanına bir golcü almak için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Mevlüt Erdinç transferinde mutlu sona yaklaştı.
 
Yabancı sınırlaması nedeniyle transferde önceliği yerli isimlere veren sarı-kırmızılı kulüp, forvet arayışlarında listenin başına Mevlüt'ü yazmıştı. Prandelli'nin de onay verdiği Mevlüt konusunda Saint Etienne'i indirime ikna edemeyen Galatasaray, Fransız ekibine son olarak Danny'nin de yer aldığı bir teklif sunarak beklemeye geçmişti.
 
Saint Etienne'in çalıştırıcısı Christophe Galtier, Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği transfer ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Takıma golcü bir futbolcu alacaklarını söyleyen Galtier “Bu transferi büyük bir kulüpten kiralık olarak getireceğiz, bu ismin gelişi Mevlüt'ün geleceği ile bağlantılı olacak” diyerek transferin sonlanmak üzere olduğunu ima etti.
 
Galtier daha önce de “Galatasaray Mevlüt Erdinç'i kadrosuna katmak istiyor. Bize de bu doğrultuda bir teklifle geldiler. Yapılan teklifi değerlendiriyoruz. Mevlüt de Galatasaray'a gitmeye sıcak bakıyor” demişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!