comScore

Beşiktaş Beşiktaş

F.Bahçe'nin gözdesiydi, Beşiktaş alıyor! (Video)

31 Temmuz 2014, Perşembe 09:44

Başkan Fikret Orman, Marsilya'dan Valbuena ve Dinamo Kiev'den Belhanda'nın menacerleriyle görüşmek için Fransa'nın yolunu tuttu.

Siyah-Beyazlılar transferde yine hareketli saatler yaşıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün sabah yönetici Melih Esen'le bir anda Fransa'ya uçtu ve yeni yıldızlarla temasa geçmek için harekete geçti. Fransa'nın Nice kentine giden Orman'ın, Marsilya'da forma giyen Mathieu Valbuena ile Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında oynayan Younes Belhanda'nın menacerleriyle masaya oturduğu öğrenildi. Atak orta saha pozisyonunda oynayan 29 yaşındaki Valbuena'nın kulübüyle sözleşmesi, 2017 yılında sona eriyor. Kupa sonrasında Fransız ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcunun peşinde ayrıca Rus temsilcisi Dinamo Moskova'nın da olduğu konuşuluyor. Ancak oyuncu için 8 milyon Euro bonservis istenmesi, biraz sıkıntı yaratıyor. 
 
Faslı bir adım önde gözüküyor... 
 
Diğer tarafta Valbuena'ya göre daha yakın hedef olarak gösterilen Belhanda var. 2013-14 sezonu öncesi o dönem formasını giydiği Montpellier'deyken Fenerbahçe'nin ısrarla istediği ancak alamadığı Faslı futbolcu, daha sonra Ukrayna'nın yolunu tutmuştu. Geçen sezon 33 maçta 7 gol atan ve 5 de asist yapan 24 yaşındaki kanat oyuncusunun, ülkede yaşanan iç savaş sebebiyle ayrılmayı kafasına koyduğu öne sürülüyor. Kiev'in kontratı 2018'de bitecek Belhanda için kapının, Valbuena'da olduğu gibi 8 milyon Euro'dan açıldığı bildirildi. Orman'ın şimdilik görüşmelerden net sonuç alamadığı, temasların ise süreceği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!