comScore

13-0 kazandılar ama kimi yendiler belli değil

25 Temmuz 2014, Cuma 23:11

İtalya'da kampta bulunan İngiliz ekibi Norwich, web sitesinden hazırlık maçında St d'Aoste'yi 13-0 yendiklerini duyurdu. Ancak bir problem vardı.

Futbol Arena - İtalya'da kampta bulunan İngiliz ekibi Norwich'in başına eşine az rastlanır bir olay geldi. Web sitesinden hazırlık maçında St d'Aoste'yi 13-0 yendiklerini duyurdular. Ancak İtalya 4.liginde mücadele eden St d'Aoste ekibi bir açıklama yayınlayarak Norwich ile maç yapmadıklarını belirtti.

İşin aslı daha sonra anlaşıldı. Norwich'in karşısına, Aoste bölgesinden çoğu profesyonel bile olmayan oyunculardan karma bir kadro çıkmıştı. Bu kadro ise kendini St d'Aoste takımı olarak tanıtmıştı.
Bu gelişme üzerine Norwich kulübü yine web sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada "Almış olduğumuz bilgiye güvenerek, yanlışlıkla St d' Aooste ile oynadığımızı belirtmiştik. Bu hata için kulüpten ve taraftarlarından özür dileriz" ifadelerine yer verildi.

Teknik direktör Neil Adams maç sonrasında, hala o anda gerçek bir kulüple karşılaştıklarını sanarak "saygı duyuyoruz ama daha güçlü bir rakiple maç oynamak isterdik, istediğimiz hazırlığı yapamadık" açıklamasında bulunmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!