comScore

Premier Lig'den Süper Lig'e geliyor! (Video)

25 Temmuz 2014, Cuma 10:24

Son olarak Tita'ya imza attıran Mersin İdmanyurdu, transferde durmak nedir bilmiyor.

Play-Off finalinde Samsunspor'u yenip bir sezon aradan sonra Süper Lig'de mücadele etme hakkı elde eden Mersin İdmanyurdu, transferde büyük oynuyor.

Khalili, Wederson, Tita, Nakoulma, Pedriel, Oktay Delibalta, Futacs, Mehmet Enes, Servet Çetin, Nihat Şahin, Sadiku gibi flaş transferlerle kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Mersin İdmanyurdu, asıl bombaları bundan sonra patlatmaya hazırlanıyor.
Kırmızı-Lacivertliler'in gündemine giren son isim West Ham'la bir yıl daha sözleşmesi bulunan Charlton Cole oldu. 30 yaşındaki futbolcu yeni sezonda takımında düşünülmüyor. Menacerler aracılığıyla Mersin'e önerilen Cole hakkında yönetim teknik direktör Rıza Çalımbay'ın raporunu bekliyor. Eğer Çalımbay bu transfere onay verirse Güney ekibi, bonservisini eline alacak olan yıldız forvetle masaya oturacak. Yıllık 1 milyon Euro ücret isteyen Cole için tüm şartlar zorlanacak.
 
Kaleci sorunu çözüldü
 
Mersin'in sıradaki bombası kaleye. Düşünülen isim ise İsveç'in Malmö takımında forma giyen 24 yaşındaki file bekçisi Robin Olsen. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Olsen'le büyük ölçüde anlaşma sağlandı. İmzaların birkaç gün içinde atılması bekleniyor.
 
Köksal'da sorun yok

Antalyaspor'la sözleşmesini fesheden ve ismi çok sayıda Süper Lig takımıyla anılan Köksal'la da söz kesilmiş durumda. Transferin resmiyet kazanması için tarafların para konusunda anlaşması gerek. Şu anda yabancı transferine ağırlık veren Güney ekibi, bir haftaya kadar Köksal'a da imza attırmayı hedefliyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!