comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan F.Bahçe'ye çalım (Video)

24 Temmuz 2014, Perşembe 14:39

Galatasaray bir dönem Fenerbahçe'nin de gündeminde olan golcü futbolcu için devreye girdi.

Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek yabancı bir forvet arayan yönetim, bonservisi Arsenal'de bulunan ve geçen sezon Olympiakos'ta müthiş bir performans gösteren Campbell konusunda ısrarını sürdürüyor.
 
Bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Arsenal teknik patronu Arsene Wenger'in bu oyuncuyla ilgili vereceği kararı bekliyor.
 
Arsenalli yetkililerle sürekli iletişim halinde bulunan G.Saraylı kurmaylar, “Zaman aleyhimize işliyor. Campbell'ın durumunun bir an önce netleşmesini arzu ediyoruz” mesajını gönderdiler.
 
23 yaşındaki Kosta Rikalı golcünün, Arsenal'de düşünülmemesi halinde G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
 
BAHİSLERDE 1 NUMARA! 3 KATI KAZANDIRACAK
 
İngiliz bahis siteleri de Joel Campbell'ın Galatasaray'a transferine 2.75 oran veriyor.
 
Cimbom'u 7.00 oranla Newcastle United, 8.00 oranla Crystal Palace, 11.00 oranla West Bromwich Albion, 13.00 oranla QPR, 17.00 oranla Milan, 19.00 oranla Sunderland, 21.00 oranla Everton ve 23.00 oranla Olympiakos takip ediyor.
 
1.87 boyundaki oyuncu, hücumun sol kanadında da görev alabiliyor. Dünya Kupası'nda Kosta Rika'nın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Campbell, geçen sezon Olympiakos formasıyla 43 maçta 11 gol, 12 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!