comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman resmen açıkladı

23 Temmuz 2014, Çarşamba 23:25

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Manuel Lanzini transferinden vazgeçtiklerini söyledi. 

Siyah Beyazlı ekip adeta yılan hikayesine dönen Lanzini transferinde kulübü River Plate'in sürekli yeni bir pürüz çıkarmasının ardından bu oyuncunun transferini rafa kaldırdı.

Oyuncu ile haftalar öncesinden anlaşan Kartal, River Plate için de bonservis konusunda söz kesmişti. Ancak Arjantinliler 600 bin euro'luk vergi bedelini Beşiktaş'a ödetmek isteyince görüşmeler uzamıştı.
Lanzini'yi Feyenoord maçına yetiştirmek isteyen Beşiktaş, uzun süren vergi pazarlığının da ardından toplamda 5.1 milyon euro'ya bu transferi sonlandırmaya hazırlanıyordu. Ancak River Plate bu kez de fiyat arttırıp Beşiktaş'tan 6 milyon euro talep etti, bu istek de bardağı taşıran son damla oldu. Ve Beşiktaş, Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla Manuel Lanzini'nin transferinden resmen vazgeçti.

Lanzini'ye talip olan tek kulüp olduklarını belirten Başkan Fikret Orman şunları söyledi:


"Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bu gün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey daha istiyorlar. En son dün yine bizimle alay eder gibi, önce her şey tamam dediler, sabah oldu farklı şeyler istediler."

"Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.. River Plate gibi herkesin takip ettiği ve bu takımda oynayan bir oyuncu. O olmaz başkası olur."

Levante'nin Yunan sağ beki Loukas Vyntra transferi için uğraştıklarını söyleyen Orman, "Vyntra'yı hoca istedi, alacağız. Zaten bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında bir rakam istiyor. Yarın( bugün) UEFA ya isim bildirme son gün diye birini getirmek doğru olmaz. Zaten feyenoord maçına kısa süre kaldı. Yarın gelen biri , bize tur mu getirecek? Ama Tabi ki on numara alacağız. Ruiz olur, Marin olur ya da hiç duyulmamış sırrı olabilir" dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!