comScore

Önce Beşiktaş şimdi de Rubin Kazan!

23 Temmuz 2014, Çarşamba 19:03

Kasımpaşa'nın 24 yaşındaki defans oyuncusu Barış Başdaş, Rus ekibi Rubin Kazan'ın radarına girdi.

FutbolArena Özel - Transfer döneminde ismi sürekli üç büyüklerle anılan genç savunmacı için Rus temsilcisinin ısrarı devam ediyor. Rubin Kazan yetkilileri uzun zamandır peşinden koştuğu Milli stoper için önümüzdeki günler Türkiye'ye gelecek.
 
Sezon başından beri Barış'ı izleyen hatta Kasımpaşa'nın bazı maçlarını takip etmesi için Türkiye'ye temsilci yollayan Rus ekibinin, bonservis konusunda Kasımpaşa'dan yardım isteyeceği öğrenildi.
 
Almanya'da yetişen Barış'ın Kasımpaşa ile 2016 yılına dek sözleşmesi bulunurken başarılı oyuncunun menajerliğini üstlenen Gordon Stipic, gelen teklifleri doğrularken, ''Barış için yurt içi ve yurt dışından bazı takımların ilgisini biliyoruz. Kasımpaşa Yönetimi'nin tutumu da önemli'' diye konuştu.
 
BEŞİKTAŞ DA İSTEDİ!
 
Öte yandan Beşiktaş da Barış için geçtiğimiz aylarda teklifte bulundu. Siyah beyazlıların Aaron Hunt'u transfer etmek isterken Hunt'un da temsilciliğini üstlenen Stipic'le Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde bir görüşme yaptığı, Önder Özen'in bu görüşme sırasında Stipic'e ''Bize Barış Başdaş için bonservisinde kolaylık sağlar mısın? dediği öğrenildi. 
 
Bu sezon 22 maç oynayan 1990 doğumlu başarılı stoper 1 gol atarken 3 de asist yaptı. Almanya alt yapısı bulunan Barış Türkiye U21 Milli Takımı'nın yanı sıra A2 Milli Takım'da da görev yapıyor.

Haber: Ertan Süzgün
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!