comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid avantajı kaptı

23 Nisan 2014, Çarşamba 23:39

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Real Madrid, sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. 

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Real Madrid, sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti. 
 
Başkent Madrid'de oynanan karşılaşmada maçın tek golünü 19. dakikada ev sahibi ekipten Benzema kaydetti. 
 
İki takım arasındaki yarı final rövanş maçı 29 Nisan Salı günü Almanya'da oynanacak. İki karşılaşma sonrasında rakibine üstünlük sağlayacak takım finale yükselecek.

REAL KONTRADAN VURDU

Maç boyunca topa hakim olan taraf Alman temsilcisi Bayern'di. Topun kontrolünü maç boyunca bir an olsun elinden bırakmayan Almanlar, soldan Marcelo ile gelişen kontraatağı durduramadılar.
Geriye kapanan ve hızlı hücumlarla gol bulmaya çalışan Ancelotti'nin ekibi, bu stratejisinde başarılı oldu. Karim Benzema ile gol bulan Madrid temsilcisi tek golün avantajı ile Almanya'ya gidecek.

BALE YEDEK

Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, son haftaların formda ismi Gareth Bale'i yedek soyundurdu. Sakatlığı iyileşen Ctistiano Ronaldo ilk 11'deki yerini alırken, Gallerli oyuncu 73. dakikada Ronaldo yerine oyuna girdi. Guardiola Thomas Müller ve Mario Götze gibi kozlarını sahaya sürse de bu hamleler skoru değiştirmeye yetmedi. Götze'nin 84. dakikadaki gollük şutunu Iker Casillas çelerek olası bir golü önledi.

İki takım arasında finalisti belirleyecek olan mücadele 29 Nisan Salı günü Allianz Arena'da oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!