comScore

Demirören devri kapanıyor mu?

23 Nisan 2014, Çarşamba 15:47

Futbol Federasyonu Başkanvekili Ufuk Özerten'in ardından TFF'de yeni istifaların geleceği ve Demirören döneminin yavaş yavaş kapanacağı konuşuluyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda Başkanvekili Ufuk Özertengörevinden istifa etti. Özerten'in istifası TFF açısından zorlu günlerin debaşlangıcı zira TFF'nin tüm yükünü çeken Özerten çekiyordu ve bunun karşılığındada 50 bin TL maaş alıyordu.

Özerten'in istifasının ardından Demirören federasyonunda yeniistifaların geleceği ve hatta yakın zamanda TFF'nin seçime gidebileceği dekonuşulanlar arasında. Yeni bir seçim olursa Demirören yeniden aday olupolmayacağı şimdilik merak konusu. Ancak istifanın ardından esas gündem artıkDemirören federasyonun miladının dolduğu yönünde.

NEDEN İSTİFA ETTTİ?

Ufuk Özerten'in istifasına neden olan ana konuysa FenerbahçeBaşkanı Aziz Yıldırım'ın  26 Şubat'ta TFF'ye yaptığı çıkarma. Yldırım,yöneticiler Mahmut Uslu, Ömer Temelli ve Deniz Tolga Aytöre ile birlikte TürkiyeFutbol Federasyonu'nu (TFF) ziyaret ederek, Eskişehirspor ve Sivasspormaçlarından sonra rahatsızlarını dile getirmişlerdi. Hatta konu “baskın” olarakda nitelenmişti.

İşte yapılan bu toplantıya Özerten dahil edilmemişti.Ayrılığın başlangıç süresi olan bu olayın ardından Özerten'in sık sık “buadamlarla çalışılmaz” dediği de ifade ediliyor.  


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!