comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de herkes onu istiyor

23 Nisan 2014, Çarşamba 09:37

Aziz Yıldırım'ın ardından yeni başkanın kim olacağı merak edilen Fenerbahçe'de, sarı lacivertli taraftarlar Ali Koç'a büyük bir destek veriyor.

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda tek başına oturan ve büyük bir futbol mucizesi olmadığı taktirde sezon sonunda 19. şampiyonluğuna ulaşacak olan Fenerbahçe'de en büyük merak konusu şampiyonluktan ziyade Aziz Yıldırım sonrası yaşanacak süreç...

Aziz Yıldırım'ın ardından sarı lacivertli ekipte şampiyonluk koltuğuna kimin oturacağı merak edililirken, sarı lacivertli taraftarlar bu konuda kararlarını çok net bir şekilde verdi.

DEV BİR DESTEK!

Fenerbahçe taraftarları arasında yapılan ankette, "Aziz Yıldırım'ın ardından başkanlık koltuğunda hangi yöneticinin oturmasını daha uygun buluyorsunuz?" sorusu soruldu ve elde edilen sonuçlarda bir isim adeta dev bir fark attı.

Toplamda 56.406 sarı lacivertli taraftarın katılarak fikrini belirttiği ankette, Ali Koç oyların %95.2 (53.681 kişi)'ini alarak açık ara 1. sıraya yerleşti. Ali Koç'un ardından gelen isim ise %2.7 (1536 kişi)'luk oy oranı ile Abdullah Kiğılı oldu.

İKİ İSİM %2 BARAJINI AŞAMADI

Ali Koç ve Abdulla Kiğılı'nın ardından gelen isimler ise 3. sırada yer alan Mahmut Uslu ve 4. sıranın sahibi Mithat Yenigün oldu. Mahmut Uslu %1.8 (1014)'lık bir kesimin oyunu alırken, Mithat Yenigün ise yalnızca 0.3 (165)'lik bir dilim tarafında tercih edilerek son sırada kendisine yer buldu.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!