comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini, Cüneyt Çakır'a patladı

19 Nisan 2014, Cumartesi 22:32

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 4-0 mağlup oldukları Kasımpaşa mücadelesi sonrasında hakeme yüklendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa karşısındaki ağır yenilginin ardından hakem Cüneyt Çakır'ı hedef aldı.

İşte Mancini'nin sözleri...

"Ana sebep hakemdi. Kırılma anı ilk golcü. Maçı buraya kadar getiren ve kötü skorun alınmasının nedeni hakemdi. Semih'e yapılan bir faul var, sonra kırmızı, penaltı. Skor buraya kadar geldi."
"Gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum. Semih'e yapılan bariz bir faul var. 85 dakika 10 kişi kaldık. Kasımpaşa'da etkili silahlar var. Kolay değil. Umarım bir daha bu hakem ile karşılaşmayız, kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum. 11'e karşı 11 olsak sonuç daha farklı olurdu.""

KADRODAKİ DEĞİŞİKLİKLER...

"Bu tip değişiklikleri yaptık, çünkü çarşamba kupa oynadık ve rotasyona gitmemiz gerekiyordu. 80 küsür dakika 10 kişi oynayınca kolay olmuyor. "

"10 TANE ÜST DÜZEY OYUNCUMUZ YOK"

"Devre arasında iyi çalıştık, ama ondan sonra bu çalışmaların meyvesini de topladık. 2. yarının başındaki oyun ile karşılık aldık. Diğer takımlarla kıyasladığımızda 6 maç fazla oynadık. Oynayan oyuncular, hemem hemen aynı oyuncular. 10 tane, 20 tane üst düzey oyuncumuz yok. Arkadaşlarımızın bazıları yorgun olabiliyorlar. Bir maç oynuyorsunuz ve oyuncularım yapılması gerekeni de yapıyor. Sonuç değişebiliyor."

"EĞER SORUMLULUK ALINACAKSA..."

"Bakıldığı zaman rotasyonlar, o oynadı, bu oynamadı falan... Bir sorumluluk varsa ben alıyorum. Bugün maça ne yazık ki olumsuz anlamda maça damga vuran bir hakem vardı. Sneijder'in dirsek yediği bir pozisyon da vardı. En iyi hakem eğer bu hakemse, çok büyük bir sorun vardı diye düşünüyorum. Eğer bir sorumluluk alınacaksa bunu ben alacağım. Kim oynayacağı kararını ben veriyorum. Eğer bir karar verilecekse ben alırım."

"GAZETECİLER DE İTALYA'DAKİ GİBİ..."

"Türkiye'deki gazeteciler de İtalya'daki gibi. Orada da herkes hocadır. 45 dakikadan sonra değişiklik yapmadım, ama sonra bir şey gördüm ve yaptım. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 1-0'dan sonra bir şeyler yapmaya çalıştım ama gol olmadı. Bazen 5 dakika sonra da yapabilirsiniz değişiklik."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!