comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray, Beşiktaş'ın dinamosunu istiyor

18 Nisan 2014, Cuma 10:34

Avusturya basını, Beşiktaş forması giyen milli oyuncuları Veli Kavlak'ı Galatasaray'ın istediğini iddia etti.

Beşiktaş ile ikincilik ve Şampiyonlar Ligi bileti için kıran kırana bir yarışa giren Galatasaray, transferde de siyah-beyazlı takım ile karşı karşıya geliyor. Gökhan Töre'nin bonservisini Rubin Kazan'dan almak için görüşmeler yapan sarı-kırmızılı takımın, bir başka Beşiktaşlı Veli Kavlak'ın durumunu da takip ettiği belirtildi.

Avusturya'da yayın yapan Kronen Zeitung gazetesinin haberine göre, Galatasaray Avusturya Milli Takımı'nın da formasını giyen 25 yaşındaki oyuncunun menajerleri ile temasa geçti. Beşiktaş ile gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan 1,78'lik orta sahayı renklerine bağlamak istediği kaydedilen Aslan'ın, planlarının gelecek sezon sonu için de olabileceği ifade edildi.
Öte yandan Beşiktaş'ın bu sezon vazgeçilmez isimlerinden biri olan Veli'nin peşinde Bundesliga ekipleri Stuttgart ve Schalke 04'ün de bulunduğu bilgisi verildi. Slaven Bilic'in gözde isimleri arasında yer alan 1988 doğumlu futbolcu, 28 mücadelede forma giyerken, 2 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!