comScore

Galatasaray Galatasaray

Aslan'dan müthiş geri dönüş

16 Nisan 2014, Çarşamba 22:01

Bursaspor ve Galatasaray arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesi tarihi bir geri dönüşe sahne oldu.

Bursaspor'un ilk yarısını 2-1 önde kapadığı mücadeleyi Galatasaray muhteşem bir geri dönüşle 5-2 kazanmayı başardı.

TT Arena'da 2-2 berabere biten ilk maçın ardından iki ekip Bursa Atatürk Stadı'ndan karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. Maçta ilk gol 28. dakikada Fernandao'dan geldi. Golden 5 dakika sonra tekrar sahneye çıkan golcü isim jeneriklik bir voleyle takımını 2-0′lık üstünlüğe taşıdı. Devrenin son dakikasında ise Galatasaray maçtaki ilk golünü buldu. Hollandalı yıldız Sneijder devrenin skorunu belirledi: 2-1.
İkinci yarıda ise tam bir gol yağmuru vardı. 51. dakikada devrenin gol perdesini açan isim penaltıdan kaptan Selçuk İnan oldu ve Galatasaray'a 2-2′lik beraberliği getirdi. Bu golün henüz iki dakika sonrasında ise sahneye çıkan isim golcü Burak Yılmaz oldu. Sarı Kırmızılıları 3-2 öne geçiren yıldız isim 68. dakikada kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti ve Galatasaray'ı rahatlattı. Maçta son sözü ise penaltıdan Melo söyledi: 2-5.

Galatasaray bu 5 gollük tarihi dönüşle 2004 – 2005 sezonundan sonra 9 yıl aranın ardından finale çıkmayı başardı. Sarı Kırmızılıların finaldeki rakibi yarın 20:30′da oynanacak Antalyaspor – Eskişehirspor mücadelesinin ardından belli olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!