comScore

Trabzonspor Trabzonspor

Trabzonspor'da Onur Kıvrak kadro dışı mı kaldı

28 Temmuz 2015, Salı 21:50
Trabzonspor'da Onur Kıvrak kadro dışı mı kaldı

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın kadro dışı kaldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

FutbolArena Detay - Başarılı kalecinin Makedonya'da akşam idmanına çıkmaması iddiaları güçlendirirken, sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlar büyük tepki gösterdi.
 
Onur Kıvrak'ın "Süleyman Hurma ile tartışma yaşadım, kamptan ayrıldım fakat Trabzonspor benim herşeyim unutulmasın." dediği iddia edilirken, Süleyman Hurma: "Onur'a morali bozuk olduğu için izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" açıklaması yaptı.
 
Fanatik gazetesi muhabiri Serhat Demirtaş'ın iddiasına göre kriz şu şekilde gelişti; Onur'un kampta keyifsiz olduğunu gören sportif direktör Süleyman Hurma, yıldız futbolcuyla konuşmak istedi. Onur'un yürüyüş tarzından da rahatsız olan Hurma, "Kendine çeki düzen ver. Yürürken dikkat et" şeklinde bir ifade kullandı. Hurma'nın bu yorumuna Onur'dan sert bir tepki geldi: "Ben bu takımın kaptanıyım. İstediğim gibi yürürüm!"
 
DHA muhabiri Yunus Emre Sel'in aktardığına göre ise, Onur Kıvrak ile Süleyman Hurma arasında özel nedenlerden dolayı bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından kafasını toparlaması için Onur'a izin verildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!