comScore

Galatasaray Galatasaray

Drogba'dan Fatih Terim'e rest!

30 Kasım 2015, Pazartesi 17:43
Drogba'dan Fatih Terim'e rest!

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Drogba, yeni kitabında Galatasaray'da yaşadıklarına da yer verdi.

FutbolArena Detay - Drogba anılarını yazdığı kitapta, Galatasaray'ın 3-2 kazandığı Real Madrid maçında soyunma odasında Fatih Terim ile yaşadıklarını anlattı. Drogba 3-2 kazandıkları Real Madrid karşılaşmasında Terim'in kendisini oyundan çıkarmak istediğini ama buna izin vermediğini anlattı.
 
Galatasaray'da bir dönem forma giyen Drogba, yeni kitabında Galatasaray'da yaşadıklarına da yer verdi.
 
Ünlü golcünün anılarını anlattığı Commitment adlı kitabında Galatasaray'a dair en dikkat çeken ayrıntı, İstanbul'da 3-2 kazanılan Real Madrid maçının devre arasında Fatih Terim ile yaşadıkları oldu.
 
 
 
“TERİM BENİ ÇIKARMAK İSTEDİ BEN HAYIR DEDİM”
 
Drogba, kitabında 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligin'de Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı Çeyrek Final rövanş maçında yaşananlara yer verdi.
 
 
 
3-0 kaybedilen ilk maç sonrası Drogba, İstanbul'da Galatasaray'ın 3-2 kazandığı maçın devre arasında Fatih Terim ile yaşadığı olayı anlattı. erim beni oyundan çıkarmak istedi ama buna izin vermediğini söyledi.
 
 
 
EĞER BENİ ÇIKARIRSAN…
 
İlk yarısı 1-0 biten maçın devre arasında yaşananları Drogba kitabında Fatih Terim'in kendisini oyundan çıkarmak istediğini ama buna izin vermediğini ifade ederek Terim'e şunları söylediğini yazdı. İşte Drogba'nın kitabında yer alan, ağzından o detay: “Hadi ama bunu yapamazsın diyerek ona çıkıştım. Terim'e maçı hala kazanabilir ve yarı finale yükselebiliriz. Eğer bu değişikliği yaparsan bize inanmadığı göstereceksin. Ben inanıyorum dedim”
 
 
 
3. GOLÜ ATMIŞTI
 
Galatasaray ilk yarısı 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle biten Real Madrid maçının ikinci yarısında 3 gol üst üste bulmayı başarmıştı. Drogba, Galatasaray'ın 3. golünü topukla Real Madrid'e atmış, bir golü de ofsayt nedeniyle sayılmamıştı.
 
Galatasaray'ın diğer golleri Eboue ve Sneijder'den gelmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!