comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Mustafa Denizli'nin Galatasaray yorumları

23 Kasım 2015, Pazartesi 18:05
İşte Mustafa Denizli'nin Galatasaray yorumları

Stadyum programında uzun zamandır Süper Lig maçlarını yorumlayan Mustafa Denizli'nin, Galatasaray hakkında yaptığı dikkat çeken yorumları sizler için derledik.

FutbolArena Detay - Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile anlaşmaya varıldı.

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programında uzun zamandır Süper Lig maçlarını yorumlayan Mustafa Denizli'nin, Galatasaray hakkında yaptığı dikkat çeken yorumları sizler için derledik.

'Muslera'nın elleri küçük'
 
Mustafa Denizli'nin yorumculuk yaptığı dönem, Muslera ile ilgili yaptığı değerlendirmesi hala gündemde.
 
Denizli, Galatasaray'ın en formda ismi, '1' numarası Muslera için Cimbom'a ilk geldiği dönemde yediği hatalı bir gol sonrası 'elleri küçük olduğu için bu golleri yiyor' yorumunu yapmıştı.
 
"Hamza Hamzaoğlu'na Yasin Öztekin eleştirisi"

Galatasaray'da son dönemin yükselen ismi Yasin ile Engin Baytar'ı karşılaştıran Denizli, "Engin Baytar ile Yasin Öztekin'in vücut dilleri bire bir. Yaşadıkları ile değil, davranış biçimleri ile. Bir defa Yasin'de böyle bir sorun var, çocuğu fazla tanımıyorum. Futbolcu kalitesi yüksek. Başakşehir maçında çıkarken, burada bir defa daha söyledim. Hamza hoca geldiğinden beri kapıları sonuna kadar açıyor, şuraya da kapı dursun diye bir kürdan koyuyor, sen kapıyı görmüyorsun, kürdana takılıyorsun. Bunlardan vazgeçsin. Ben burada o değişikliğin yanlış olduğunu söyledim. Ben burada o yorumu yapabilirim, sen yapamazsın" yorumunu yapmıştı.
 
'Jose Rodriguez, Selçuk'un en kötü zamanındaki hali'
 
TRT Spor ekranlarında yayınlanan Stadyum adlı programda konuşan Mustafa Denizli, 20 yaşındaki Rodriguez için, "Çok formda olan bir Selçuk çıktı, Selçuk'un en kötü zamanındaki hali gibi olan Rodriguez girdi. Rodriguez'in en iyi hali, en kötü Selçuk'tan iyi değil" demişti.
 
'Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ni unutsun'
 
Mustafa Denizli ayrıca, "Galatasaray Avrupa Ligi'nde devam ederse, kendisi için daha hayırlı bir yol olur. Gerçekçi olmak lazım" ifadelerini kullandı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!