comScore

Galatasaray Galatasaray

Hamza Hamzaoğlu neden ayrıldı? FutbolArena Gazetesi

28 Aralık 2015, Pazartesi 07:11
Hamza Hamzaoğlu neden ayrıldı? FutbolArena Gazetesi

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun istifasının perde arkasında neler var?

FutbolArena Detay - Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması gündeme bomba gibi düştü. Yönetimin sürekli destek verdiği başarılı hoca ile neden yolları ayırdığı ise merak ediliyor.

İşte o nedenler
İlk olarak Umut Bulut ile sözleşme uzatılması yönetim ile Hamzaoğlu arasında görüş ayrılığına neden oldu. Umut'un sözleşmesinin otomatik olarak uzatılmasına rağmen Hamza Hamzaoğlu'nun önceki gün yaptığı "Otomatik uzamasa da ben uzatacaktım" açıklaması yönetimi kızdırdı.

Kulislerde konuşulan bir başka konu ise transfer konusunda yaşanan anlaşmazlık. Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasında yapılacak golcü transferinde yönetimle fikir ayrılığı yaşadığı ve bu nedenle iplerin koptuğu ifade ediliyor.

Fatih İşbecer ile gerilim yaşandı


Galatasaray Yönetimi'nin teknik direktör değişimi konusunda kendi içerisinde konuştuğu ve bu yönde karar aldığı ifade ediliyor. Hamza Hamzaoğlu'nun Umut Bulut hakkında önceki gün yaptığı açıklamalar sonrası yöneticilerden Fatih İşbecer, genç teknik adama tepki gösterdi. İkili arasında yaşanan tartışmanın Dursun Özbek'e kadar gittiği ve başkanın son kararı verdiği konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!