comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'ın genç oyuncusu Telles izinli olmasına rağmen kampa katıldı

05 Temmuz 2015, Pazar 19:16
Galatasaray'ın genç oyuncusu Telles izinli olmasına rağmen kampa katıldı

Telles izinli olmasına rağmen kampa katıldı, formayı kaptırmak istemiyor ve bu sezon Galatasaray'ın yeni yıldızı olmak istiyor. 

FutbolArena Detay - Hamza Hamzaoğlu'nun her zaman söylediği ve neredeyse her sezon başardığı felsefesi "Yıldızları kendi içimizden çıkaracağız" açıklamasının yeni öznesi acaba Alex Telles mi olacak? 
 
Hamzaoğlu 6 yıldır sürdürdüğü Teknik Direktörlük kariyerinde Malatyaspor hariç 4 farklı kulüpte uzun süre çalışabildi ve bu kulüplerde beklenmedik oyuncuları parlatıp yıldızlar üretebildi. Anıl Taşdemir'le başlayan, Uğur Demirok ile devam eden, Niasse ve son olarak Bilal Kısa ve Güray'la süren sıfırdan oyuncuyu alıp yıldız yapma sürecinin Galatasaray'daki halkası da Yasin Öztekin olmuştu. Her dönem beklenmedik bir oyuncuyu yıldız yapan Hamzaoğlu'nun bu sefer de genç Telles'i parlatma olasığı bulunuyor. 
 
YABANCILARA İZİN VERİLMESİNE RAĞMEN O ÇALIŞIYOR
 
Telles geçtiğimiz sezon yaz kampında yeteri kadar çalışmadığı için eleştirilmiş hatta Melo ile Bodrum'dan gönderdiği tatil fotoğrafları sosyal medyada tepki toplamıştı. Sezona çok zayıf ve güçsüz giren Telles Prandelli döneminde çok kötü performanslar sergilerken Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinden sonra özellikle ikinci devrede toparlanmıştı. 
 
Geçen sene yaptığı hatayı bu sene tekrarlamayan Alex Telles, tüm yabancı oyuncular kıtalar arası yolculuk yaptıkları için 10 Temmuz'a kadar izinli olmasına rağmen çalışmalara erkenden başlamayı uygun gördü.
 
"ÇOK İYİ İNSAN, AİLESİ HEP YANINDA VE OLDUKÇA MÜTEVAZİ" 
 
Genç oyuncunun karakteriyle ilgili yaptığımız soruşturmalar da hep olumlu. "Kulübün tahsis ettiği Opel Astra marka arabayı kullanan tek yabancı oyuncu Alex, ailesi her zaman yanında ve ona destek oluyor, yaşantısı çok düzgün" açıklamaları yapıldı. Öte yandan aldığımız bilgilere göre kulüp de onu ciddi bir teklif gelmedikçe satmayı düşünmüyor. 
 
Telles'in oynadığı bölgeye bir başka genç oyuncu Carole'nin transfer olması da Brezilyalı oyuncuyu rekabete sokmuş ve hırslandırmış olabilir. Potansiyeli yüksek olan genç futbolcunun patlama yapması tüm Galatasaraylıların arzusu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!