comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani'nin hayat hikayesi

03 Temmuz 2015, Cuma 00:30
Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani'nin hayat hikayesi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani'nin çocukluktan başlayan ailevi sorunlarının futboluna kimi zaman olumlu, kimi zaman olumsuz etkileri oldu. 

FutbolArena Detay - Fenerbahçe'nin yeni transferi Nani'nin çocukluktan itibaren başlayan ilginç hikayesi çoğu zaman futbolculuğuna da etki yaptı. 

Halk diliyle varoş diye tabir edilen bir mahallede büyüyen Nani, ailesi tarafından çocuk yaşta terk edildiği için arkadaşları ve yakın çevresi tarafından içine kapanık bir insan olarak biliniyor. Özellikle Manchester United'da oynadığı dönemde dil probleminin de etken olmasından ötürü yanlızlıktan yakınan Portekizli futbolcunun en büyük avantajı şu anda Fenerbahçe'de toplam 7 futbolcunun Portekizce biliyor olması. Öte yandan yine daha önce verdiği röportajlarda yalnız kalmaktan korkan ve yalnız yemek yemeyi dahi hiç sevmeyen birisi olduğunu da söyledi. 
Dolayısıyla Fenerbahçe'de vatandaşları Meireles ve Bruno Alves'in de olmasının yanı sarı lacivertlilerde toplamda 7 oyuncunun Portekizce konuşması Nani için büyük avantaj olduğu düşünülüyor. Bunun da performansına olumlu etki yapması bekleniyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!