comScore

Bursaspor Bursaspor

Bursaspor mu, Beşiktaş mı doğru söylüyor?

02 Ağustos 2015, Pazar 00:29
Bursaspor mu, Beşiktaş mı doğru söylüyor?

 Bugün ise Beşiktaş "Ozan Tufan ile ilgili transfer haberleri bizleri de şaşırtmaktadır" dedi. Peki hangisi doğru söylüyor?

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Ozan Tufan için Mustafa Pektemek ve para önerdi. Bursaspor kabul etmedi. Resmi açıklamayı Bursaspor Başkanı yaptı. Beşiktaş basını yalanladı.

Beşiktaş bugün Ozan Tufan konusunda dikkat çeken bir açıklama yayımladı. Ozan Tufan iddialarını tam 5 gün sonra yalanladı.  Beşiktaş'ın Ozan Tufan teklifini bizzat Bursaspor açıkladı ama siyah -beyazlı kulüp bu iddiayı basını yalanlayarak çürütmeye çalıştı.
 
İşte Ozan Tufan konusunda resmi ağızlardan bir birinin tersi 2 açıklama:
 
BEŞİKTAŞ'IN AÇIKLAMASI
 
“Bursaspor Kulübü futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili transfer haberleri bizleri de şaşırtmaktadır. Kulübümüzün, Ozan Tufan'ı transfer edebilmek için çok sayıda futbolcumuzu ve hatırı sayılır bir ücreti gözden çıkardığına yönelik haber ve yorumların birçoğu günümüz futbol gerçekleri ile bağdaşmamaktadır.”
 
RECEP BÖLÜKBAŞI'NIN 2 GÜN ÖNCE YAPTIĞI AÇIKLAMA
 
“Fikret Orman ile bir görüşmemiz oldu. Bize Şenol Hoca'nın ısrarla Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediğini belirterek 5 Milyon Euro + Mustafa Pektemek teklifinde bulundu.”
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!