comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Milli takımın hücum bölgesindeki isimler ligde kaç gol attı?

07 Ekim 2015, Çarşamba 18:32
Milli takımın hücum bölgesindeki isimler ligde kaç gol attı?

A Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçları öncesi aday kadrodaki isimler gol bakımından fazla üretken olamadı.

FutbolArena Detay - Ay-Yıldızlar EURO 2016 Eleme Grubu'nda İzlanda ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroda hücum bölgesindeki yer alan isimlerin gol bakımından çok da üretken olamaması dikkat çekiyor.
Milli takımın kadrosunda bulunan 4 forvet toplamda 8 gol atarken Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun bu alanda 4 golle takım arkadaşlarının önünde bulunuyor.

Mevlüt Erdinç'in golü yok

Çek Cumhuriyeti maçı öncesi durumu belirsizliğini koruyan Burak Yılmaz'ın ligde 2 golü bulunurken Mevlüt Erdinç bu sezon Hannover 96 formasıyla golle tanışamadı. Millilerin bir diğer gol silahı Umut Bulut'un ise 2 golü var.

Orta alanda Beşiktaşlılar formda

Orta alana bakıldığında ise kendi takımlarında gol atan isimlerin neredeyse tamamını Beşiktaşlı isimler oluşturuyor. Milliler Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre (2) attıkları gollerle skor bakımından formda olduklarını göstermişlerdi.

Çek Cumhuriyeti'nin hücum hattı gol makinesi

Türkiye'nin Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Çek Cumhuriyeti ise Millilerimizin aksine hücum hattında hiç problem yaşamıyor.

Çekler'de Tomas Necid 6, Milan Skoda 8 ve David Lafata 7 golle kendi takımlarında öne çıkan isimler oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!