comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş ve Club Brugge aynı kaderi paylaşacak

27 Şubat 2015, Cuma 18:47
Beşiktaş ve Club Brugge aynı kaderi paylaşacak

Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi'nde son 16 turunda rakibi olan Belçika temsilcisi Club Brugge ile fikstürü benzerlik taşıyor.

FutbolArena Detay - Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi'nde son 16 turunda rakibi olan Belçika temsilcisi Club Brugge ile fikstürü benzerlik taşıyor.

Avrupa Ligi'nde Liverpool'u eleyerek tarih yazan Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi Club Brugge oldu. Belçika temsilcisini elemesi halinde çeyrek finale yükselecek olan siyah-beyazlı ekiple, rakibi arasında ilginç bir benzerlik bulunuyor.
Sezon başından beri yoğun bir fikstürden geçen Beşiktaş'ı yine zorlu bir fikstür bekliyor ancak aynı durum rakip Club Brugge için de geçerli.

Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile oynayacağı 2 maçın olduğu süreçte ligde sırasıyla evinde Balıkesir, deplasmanda Sivas ve Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçından 3 gün sonra da Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Belçika Ligi'nde lider konumda bulunan Club Brugge'un fikstürü ise ligde düşmemeye oynayan Mouscron ve ilk 6 hedefindeki Charleroi'nin ardından yine düşmeme mücadelesi veren Westerlo ile oynayacak. Ama en önemlisi Beşiktaş ile 19 Mart'ta oynayacağı rövanş karşılaşmasından 3 gün sonra onlar da en az Beşiktaş'ın oynayacağı Fenerbahçe derbisi kadar önemli bir maça çıkacak.

22 Mart'ta Belçika Kupası finalinde Anderlecht ile karşılaşacaklar. Sonrasında ise Club Brugge, Belçika Ligi'nde Şampiyonluk Play-off 'u için tekrar lig maratonuna dönecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!