comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba milli takıma alınmadı, Beşiktaş'ta coştu!

28 Ocak 2015, Çarşamba 16:49
Demba Ba milli takıma alınmadı, Beşiktaş'ta coştu!

Senegal Milli Takımı Afrika Uluslar Kupası'na veda ederken, teknik direktörü Alain Giresse görevi bırakacağını belirtti. Beşiktaş ise Demba Ba'yı almadığı için Alain Giresse duacı.

FutbolArena Detay - Sow'lu Senegal Afrika Uluslar Kupası'na veda etti. Demba Ba'yı kadroya almadığı için hem oyuncu hem de kamuoyu tarafından ağır dille eleştirilen teknik direktör Alain Giresse giderayak Beşiktaş'a yardımcı da oldu.
 
Sow'u alan Demba Ba'yı kadroya dahil etmeyen Alain Giresse bu tercihiyle Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. 29 yaşındaki golcü yıldız, Afrika Kupası devam ederken Beşiktaş'ın lig ve kupa sınavlarında sahadaydı. Demba Ba, Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u kupada 4-1 mağlup ettiği maçta gol atarken Süper Lig'de de Gençlerbirliği karşısında kritik bir gole imza atarak Beşiktaş'a katkı sağladı.
 
DEMBA BA ELEŞTİRMİŞTİ
 
Bu arada Demba Ba, Alain Giresse hakkında; "Kadroya bakınca teknik direktörle değil, bir kuklayla çalıştığımız görülüyor. Çünkü bazı kararları O'nun vermediği açıkça ortada. Tunus'a yenildiğimiz maçın ardından şaşkın biçimde soyunma odasına geldi ve konuşmasına nereden başlayacağını dahi bilmiyordu" ifadelerini kullanmıştı.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!