comScore

Türkiye çok büyük bir avantajı kaçırdı

29 Mart 2015, Pazar 19:50
Türkiye çok büyük bir avantajı kaçırdı

Hollanda'yı 90+2'deki golle elinden kaçıran Millilerimiz'i, Çek Cumhuriyeti'nin son dakika golü de üzdü. 

FutbolArena Detay - Hollanda'yı 90+2'deki golle elinden kaçıran Millilerimiz'i, Çek Cumhuriyeti'nin son dakika golü de üzdü. 

Euro 2016 eleme grubuna kötü başlayan Ay Yıldızlı ekibimiz, grup lideri Çek Cumhuriyeti'nin Letonya'ya karşı puan kaybetmesiyle fırsat bulmuştu ancak Hollanda'dan yenilen 90+2'deki gol bu fırsatı değerlendirmemizi engelledi. 
Bu 2 maçla ilgili dikkat çeken detay ise Türkiye'yi üzen gollerin 90. dakikalar sonrası gelmesi oldu. Çek Cumhuriyeti ilk yarısını geride kapattığı Letonya maçında kurduğu baskının karşılığını 90+3'teki golle aldı ve rakibine yenilmekten kurtuldu, 1 puanı hanesine yazdırdı. Millilerimizin, Hollanda maçında da tam 3 puana ulaşacakken Sneijder'in 90+2'deki golü galibiyetimizi engelledi. 

Ay Yıldızlı ekibimizi yakından ilgilendiren bu 2 maç da 90. dakikalardaki sonuçlarıyla tamamlansa Türkiye 7 puana yükselmiş, Çekler ise 12 puanda kalmış olacaktı ve liderle aradaki puan farkı şimdiki gibi 8 değil 5 olacaktı. Ayrıca Hollanda'yı da geçip 2. İzlanda ile de aradaki puan farkını 5'e düşürmüş olacaktık. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!