comScore

Fatih Terim Hollanda maçı öncesi kadro sinyalini verdi

27 Mart 2015, Cuma 19:38
Fatih Terim Hollanda maçı öncesi kadro sinyalini verdi

Ay-Yıldızlılar'ın Hollanda karşısında mücadele edecek ilk 11'i şekillenmeye başladı.

FutbolArena - 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmasında Hollanda ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Takım'ın nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu oldu.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın toplantısında Hollanda'ya karşı hangi sistemle çıkacağına yönelik sözler sarf etti.
 
Fatih Terim basın toplantısında, "Daha önceki maçlarımıza bakarsanız yarın Hollanda karşısındaki sistemimizi görürsünüz" şeklinde açıklama yaptı.
 
Milli Takım, Kazakistan maçı dışında grupta oynanan 3 maçta da 4-2-3-1 sistemiyle mücadele etmişti. Deneyimli teknik adam Hollanda maçı 11'ini bu sisteme göre oluşturacak.

Ersan ve Hakan Balta
 
Ömer Toprak'ın milli takıma gelmeyişinden dolayı stoper noktasında 3 aday ismi olan Fatih Terim, basın toplantısında Hakan Balta ve Ersan Gülüm'ün hazır durumda olduğunu söylemişti. Bu iki oyuncunun yarın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.
 
Daha önceki grup maçlarında Mehmet Topal stoper mevkisinde oynamıştı. Fatih Terim, deneyimli oyuncuyu bu kez orta alanda kesici güç olarak kullanacak. Mehmet Topal'ın yanında taktik idmanlarda Ozan Tufan'ı deneyen Fatih Terim Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ı da hazır tutuyor.

Terim'den Kazım sürprizi mi?
 
Basın toplantısında Kazım-Kazım üzerinde fazlaca duran Terim, Hollanda karşısında Feyenoord'lu oyuncuya da forma şansı vermesi bekleniyor.
 
Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre'nin ilk 11'de oynaması beklenirken Burak Yılmaz'ın da Ay-Yıldızlıların en ileri noktasında gol ayağı olacak.
Kaledeki en önemli aday ise İstanbul Başakşehir'in file bekçisi Volkan Babacan.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!