comScore

Galatasaray Galatasaray

Duygun Yarsuvat'ın sözleri tartışılıyor

01 Şubat 2015, Pazar 00:19
Duygun Yarsuvat'ın sözleri tartışılıyor

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın “Şike davası” ve “Gülen cemaati” için yaptığı açıklamalar büyük tartışma yaratmaya devam ediyor. Aslında “mahalle baskısına” direniyor.

FutbolArena Analiz - Türkiye'nin en önemli ceza hukukçularından Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'n güncel konulara konuşması Galatasaray Başkanlığı sıfatı nedeniyle tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Türkiye'de yıllardır devam eden Odatv, Balyoz davalarında sanık avukatı olarak yer alan Prof.Dr. Duygun Yarsuvat başta şike davası olmak üzere bu davaların merkezine konulan “Gülen Cemaati” hakkında sorulan sorulara yanıtlarıyla büyük tartışma yaratıyor.
Hakkında bu konuda yapılan eleştirilere kulak asmadığını ifade eden Yarsuvat “Ben hukukçuyum. Öncelikli sıfatım” bu diyerek yanıt veriyor.

Yakın tarihteki davalar hakkında yaptığı açıklamalar başta başkanlığını yaptığı Galatasaray'dan tepkileri de doğal olarak önemsemiyor. Yarsuvat'ın başkanlık dönemi bu yönüyle de akılda kalacak.

DOĞRU YA DA YANLIŞ AMA…

Yarsuvat'ın bu güne kadar yaptığı açıklamalar hep doğru mu yoksa yanlış mı diye tartışıldı. Doğal olarak tartışılmaya da devam edecek. Ancak Duygun Yarsuvat, Şerif Mardin'in kavramı olarak bilinen mahalle baskısını önemsemeden konuşmaya devam ediyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!