comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın bu sezonki en büyük kabusu…

19 Aralık 2014, Cuma 17:03

İnönü Stadı'nın yıkılmasıyla stat sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda oynadığı lig maçlarında  kabus görmesi Galatasaray'la oynanacak derbi öncesi düşündürüyor.

FutbolArena Analiz - Sezon başından bu yana iç saha maçlarında Olimpiyat Stadı'nın yanında Konyaspor'un,Başakşehir'in ve Osmanlıspor'un statlarını da kullanan siyah beyazlıların, Olimpiyat Stadı'nda oynadığı lig ve kupa maçlarında ise yüzü gülmüyor.
 
Teknik Direktör Slaven Bilic ve oyuncular, zaman zaman Olimpiyat Stadı'nda oynamak istemediklerini dile getirse de siyah beyazlıların bu konuda pek fazla alternatifi bulunmuyor.
 
Lig ve kupa maçlarında galibiyeti yok
 
Olimpiyat Stadı'nda bu sezon Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda 1 ve Avrupa'da 5 maça çıkan Kara Kartallar ligde ve kupada hiç kazanamazken, Avrupa maçlarında ise mağlup olmadı. 
 
Ligde 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet
 
Beşiktaş ligde oynadığı Çaykur Rizespor ve Eskişehirspor maçlarında berabere kalırken, Fenerbahçe'ye de mağlup olmuştu. 
 
Türkiye Kupası'nda da Olimpiyat kabusu
 
Türkiye Kupası grup mücadelesinde dün akşam Olimpiyat'ta Rizespor'u ağırlayan Bilic'in öğrencileri mağlup oldu ve Olimpiyat kabusunu kupaya da taşıdı.
 
Avrupa'da durum tam tersi
 
Bu sezon Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Avrupa Ligi maçlarını Olimpiyat'ta oynayan siyah beyazlılar,  çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı hiç mağlubiyet yüzü görmedi.
 
Derbi Olimpiyat'ta
 
Ligde 16. haftadaki Galatasaray derbisi Beşiktaş'ın evsahipliğinde Olimpiyat'ta oynanacak. Bu sezon ligde ve kupada bu statta oynadığı hiçbir maçı kazanamayan Kartal, bu zinciri Galatasaray karşısında kırabilecek mi şimdiden merak ediliyor.

Haber: Özgür Kızgın
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!