comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kartalların savaşı! Beşiktaş'ta kavga bitmiyor

16 Nisan 2014, Çarşamba 15:34

Beşiktaş'ta son olarak Veli Kavlak ve Uğur Boral birbirine girerken, Kartal'ın 2013-2014 karnesinde kavga 4'e çıktı.

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta son olarak Veli Kavlak ve Uğur Boral birbirine girerken, Kartal'ın 2013-2014 karnesinde kavga 4'e çıktı. Geçen sezon Gökhan Süzen, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ve Cen Gönen tartışmıştı.

İşte Beşiktaş'ın son iki sezonda birbirine giren futbolcuları:

16 Nisan 2014 Veli Kavlak-Uğur Boral
İki oyuncu arasında pas vermeme sebebiyle kavga çıktı. Kavga büyüyünce iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü. Araya diğer oyuncular girdi.
 
21 Aralık 2013 Gökhan Töre-Necip Uysal
İKİ futbolcu bu hafta sonu oynanan Elazığspor karşılaşması sonrası sahada küfürleşti. Beşiktaşlı diğer oyuncular araya girince olaylar daha da büyümeden yatıştırıldı. 
 
10 Aralık 2013 Manuel Fernandes-Veli Kavlak
İki futbolcu arasında birbirine sert girme yüzünden başlayan gerginlik sözlü tartışmaya dönüştü. Ve Fernandes ile Veli kısa süre içinde yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. İki oyuncuyu, araya giren takım arkadaşları ayırdı.
 
10 Ekim 2013 İbrahim Toraman-Sezer Öztürk
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Hajduk Split ile oynanan hazırlık maçında birbirine girdi. Maç sonrası tartışmalar idmanlara da yansıdı. Beşiktaş'ın idmanı öncesinde ikili tekrar kavga etti. Toraman ile Sezer, bu kez yumruk yumruğa birbirine girdi. İki oyuncu kadro dışı bırakılırken, Toraman'a 175 bin TL, Sezer'e 120 bin Euro para cezası verildi.
 
22 Ocak 2013 Gökhan Süzen-Manuel Fernandes
Antrenmanda Fernandes'e sert müdahalede bulunan Gökhan Süzen, Portekizli oyuncunun tepkisi ile karşılaştı. Fernandes Süzen'e kafa atarken, Gökhan'da Manuel Fernandes'in sol gözüne yumruk attı.
 
28 Eylül 2012 Hugo Almeida-Cenk Gönen
Pas vermeme yüzünden çıkan tartışmada, Almeida, Cenk Gönen'in üzerine yürüdü ve tokat attı. İbrahim Toraman araya girerken, idman teknik heyet tarafından sona erdirildi.

Haber: Taner Karaman

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!