Galatasaray'ın yeni transferi Maicon İstanbul'da! İşte maliyeti

Galatasaray'ın yeni transferi Maicon, İstanbul'a geldi. Sarı Kırmızılı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği yıldız futbolcu kalabalık karşısında oldukça etkilendi. İşte Galatasaray'ın Maicon transferi maliyeti. 

utbolArena - Galatasaray'ın Sao Paulo'dan yeni transferi Maicon, İstanbul'a geldi! Maicon'u taşıyan uçak saat 20:00 sularında Atatürk Havalimanına iniş yaptı. Brezilyalı stoper pasaport kontrollerinden geçiş yaptıktan sonra taraftarlar buluştu.

Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgisinden dolayı Atatürk Havalimanında Maicon güvenlik güçleri, polis ve özel tim eşliğinde kendisini bekleyen araca doğru hareket etti. Galatasaray atkısını boynuna takan yıldız futbolcunun taraftarların yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığı ise dikkat çekti.


Galatasaray'ın yeni transferi Maicon nasıl bir futbolcu?


DEFANSIN TANRISI LAKABI

Galatasaray'ın Sao Paulo'dan yeni transferi Maicon'u Sao Paulo taraftarları "Defansın Tanrısı" lakabını diye anarak tribünlere çağırdı. Maicon'un oyun stiline ve savunmadaki sertliğine, kararlığına nazaran birçok kez "Defansın Tanrısı" yazılı tişörtlerle tribünlere gelen Sao Paulo taraftarları bu lakapla Maicon'u tribünlere çağırdı. Maicon ise taraftarların kendisine bu şekilde hitap etmelerine, "Bu benim için gurur verici. Demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum ki, taraftarlar bana bu lakabı takmış. Umarım onların güvenini boşa çıkarmam." şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray Maicon transferine ne kadar ödedi?


Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Sao Paulo'dan transfer edilen Maicon'un maliyeti de belli oldu. FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre yıldız futbolcu ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı. Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon euro alacak olan Maicon'un bonservisine 6 milyon euro + 1 milyon euro (bonus) şeklinde ödeme yapılacak.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri