BJK Transfer: Beşiktaş'a yazılan Bernard, Milan ile imzaladı

BJK Transfer çalışmaları kapsamında gelecek sezonun hazırlıklarına başlarken, Bernard'ın siyah beyazlılarla anlaştığı iddia edilmişti. Bernard'ın Milan'la ön protokol imzaladığı öğrenildi.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasına başladı. Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında Shakhtar Donetsk forması giyen Bernard ile ilgilendiği öne sürülmüştü. FutbolArena'nın ulaştığı bilgilere göre Bernard, Milan ile anlaştı.

Beşiktaş Transferleri: Bernard, Milan ile anlaştı mı? (17 Nisan 2018)


Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında Bernard'ı kadrosuna katacağı iddia ediliyordu. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Bernard, Milan ile ön protokol imzaladı. İtalyan ekibinin transferde elini çabuk tutarak oyuncuyla anlaşma sağladığı öğrenildi.

Bernard Duarte kimdir? Kaç yaşında, hangi pozisyonda oynuyor? Golleri ve asistleri


Brezilyalı futbolcu Bernard kariyerine ülkesinde Democrata takımında başladı. Ardından Atletico MG'ye geçen Bernard, 2013 yılında yıldızını parlattı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna devi, Bernard için o dönem 25 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bernard, 5 yıldır Shakhtar Donetsk forması giyiyor. Brezilyalı futbolcu bu sezon ligde 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Bernard, bu sezonun genelinde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri