comScore

MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü

1461 Trabzon - Ankaragücü maçı canlı takip

19 Mart 2017, Pazar 10:09
1461 Trabzon - Ankaragücü maçı canlı takip

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 28. haftasında 1461 Trabzon ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. 1461 Trabzon - Ankaragücü maçı saat kaçta hangi kanalda? sorularının cevapları haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 28. haftasında lider Ankaragücü geçtiğimiz hafta Gümüşhanespor'un, Karşıyaka'ya deplasmanda 3-0 mağlup olmasının ardından 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturdu. Ankaragücü 28. haftada deplasmanda 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek. 

ANKARAGÜCÜ'NE YARDIM TARTIŞMASI
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya: “Ankaragücü Ankara'nın takımıdır destekleriz ama gerçeklerle konuşmalıyız. Yasa gereği bütçemizin binde 7'si kadar bir oranı amatör spor kulüplerine ayırıyoruz. Biz yerel ölçekte kendi imkanlarımızla hizmet etmeye çalışan belediyeleriz. Bizim bütçemiz 80 milyon, Büyükşehir'in bütçesi ASKİ ve EGO ile 12 milyar küsur. Böyle profesyonel bir takıma milyonlarca yardımda bulunmak bizim ekonomik gerçeklerimizin ötesinde bir düşünce olur. Bizim 1 milyon gibi bir rakamı harcamamız teknik olarak da mümkün değil. Ankaragücü'nün içinde bulunduğu durumu biliyoruz, farkındayız. Geçenlerde yapılan bir kampanyaya hem şahsım adına hem de Polatlı'daki arkadaşlarımız adına da katkıda bulunduk. Yine katkı veririz ama ilçe belediyelerinden şu kadar olsun bu kadar olsun gibi bir yaklaşım gerçekçi bir yaklaşım olmaz. Ankara çapında büyük bir kampanya başlatılırsa sadece belediyeler değil sivil toplum kuruluşlarının, işadamlarının içinde olduğu büyük bir kampanya olursa biz her kademesinde görev alırız.”

ANKARAGÜCÜ'NÜN SON 5 LİG MAÇI

Ankaragücü 1-1 Tokatspor
Niğde Bld. 0-1 Ankaragücü
Ankaragücü 2-0 Sarıyer
Eyüpspor 0-1 Ankaragücü
Ankaragücü 1-0 Etimesgut Bld


1461 Trabzon - Ankaragücü maçı saat kaçta hang kanalda?


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 28. haftasında oynanacak olan 1461 Trabzon - Ankaragücü karşılaşması Ahmet Suat Özyazıcı stadında saat 14:30'da başlayacak. Müsabakayı herhangi bir TV kanalı canlı yayınlanmayacak. Ancak Ankaragücü taraftarları bundan böyle iç saha maçlarını Bursa TV'den canlı olarak izleyebilecekler. 

MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!